Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Frokostmenu

Vi serverer frokost for Dem mellem 12-16.30 mandag til søndag.

 

Kroens specialiteter

Kroens hummerbisque
Serveret med butterdejsstang
Kr. 148,-

Vores hjemmegravad laks
På grillet brød, pocheret æg og rævesauce
Kr. 148,-

Elg-carpaccio
Serveret med portobellomayo og tyttebær
Kr. 145,-

 

Kroens Julebord

Så nærmere her

Kroens udvalgte smørrebrød

Den marinerede Islandssild
Serveres med hakket løg og rugbrød
Kr. 95,-

Modnede kryddersild flået (nænsomt) i hånden
Serveres med creme fraiche, et par sildekartofler og rugbrød
Kr. 98,-

Kroens lune lerpotte sild
Serveres med rugbrød og råsyltede tyttebær
Kr. 98,-

Rejekællingens mad
Håndpillede rejer og serveret med æg, mayonnaise og rugbrød
Kr. 148,-

Den rugmelsstegt rødspætte
Filet anrettet med pillede rejer, mayonnaise og asparges på rugbrød
Kr. 158,-

Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med rørt remoulade og rugbrød
Kr. 125,-

Den røgede ål i filet med lun røræg
Hertil skåret purløg og rugbrød
Kr. 185,-

Dronningens lune favorit
To morgenfriske rødspættefileter, sprød friteret uden på, bløde indeni og der pyntes kongeligt med håndpillede rejer, remoulade og serveres elegant på et stykke rugbrød til
Kr. 160,-

Sprængt kalvespidsbryst
Med peberrodscreme
Kr. 98,-

Klassisk Roastbeef
med peberrod, hjemmelavet remoulade og ristede løg
Kr. 135,- 

Kroens hjemmelavede hønsesalat
Traditionen tro med ovnstegt bacon og kridhvidt ristet franskbrød
Kr. 125,-

Den danske lune leverpostej
Serveres med ristede svampe, bacon og tyttebær
Kr. 95,-

Løjtnant Sparres Flæskesteg
Serveres på rugbrød med nystegt flæskesteg og håndskåret rødkål
Kr. 135,-

MESTERENS LUKSUSPLATTE
Modnede kryddersild med creme fraiche og kapers. 
Kroens lune lerpottesild med tyttebær. Gravad laks med rævesauce. Lun rødspætte med rørt remoulade. Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme. Hjemmelavet hønsesalat med bacon. Lun flæskesteg med håndskåret rødkål. To slags ost med grønt. Smør, fedt og nybagt brød.
Pr. kuvert 325 kr. – og til min. to pers.

 

Kroens varme frokostretter

Friterede rødspættefileter – en klassiker
Serveres med pommes frites, rørt remoulade og citron
178 kr.

Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveret med nye kartofler og varm remouladesauce
165 kr.

Æggekage til landkrabben
Med stegt flæsk, bacon, modne tomater, skåret purløg, stærk sennep og rugbrød (ventetid ca. 20 min.)
165 kr.

Pariserbøf “Kong Christian”
En ”god gammel dansker” serveret med revet peberrod,
pickles, kapers, rødbeder og æggeblomme
185 kr.

Dansk flæskesteg med det hele
Dejlige og sprøde svær, kogte kartofler, håndskåret rødkål,
hjemmesyltet agurkesalat og så den gode sauce der kommer ved siden af
195 kr.

Wienerschnitzel ”Salzburger Art”
Serveres med brasede kartofler, skysauce, små grønne ærter.
Tilbehør – peberrod, benfri sild, kapers og citron – ved siden af
295 kr.

SIGNATURRET – HJEMMEGRAVAD LAKS
Serveres på ristet brød, pocheret æg og med rævesauce til
Pr. kuvert 160 kr.

 

Lidt ost som afslutning

Gamle Havn – den der oser godt
Serveres med fedt, sky og et stænk mørk rom
98 kr.

Friteret brie – den franske klassiker
Med friteret persille og solbærsyltetøj, som det sig hører til
98 kr.

Gorgonzola – italieneren, der synger serenade
Serveres med hakket rødløg og æggeblomme på ristet rugbrød
98 kr.