Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Snaps

TID TIL SNAPS

I Kroens hemmelige snapseskuffe ligger en stor samling forskellige snapse og brændevine på rad og række og med hver sin karakter. Den stærke drik har alle dage været en vigtig del af stedets servering, og bør traditionen tro være en del af ethvert veldækket frokostbord.

Derfor håber vi, De vil lade Dem fornøje med en eller flere af disse udvalgte snapse – hældt på flaske til både særlige og knap så særlige lejligheder.

Hos os er der altid tid til en snaps og en snak. Vi glæder os derfor til at byde Dem på Kroens Påskesnaps, fremstillet efter vores helt egen opskrift og inspireret af alle de år, hvor godtfolk er valfartet hertil for at smøre ganen. Smag snapsen ved bordet og køb en flaske med hjem.

KROENS JUBILÆUMSSNAPS 280 ÅR
Skabt i anledning af Kroens 280 år med kongelig bevilling.

SNAPS TIL HØJTIDEN – Jul & Påske
Fuld af traditionelle smagsgivere, som varierer fra højtid til højtid. Lad Dem overraske.

SNAPS MED KRYDDERI
Kroens udvalgte klassiske krydderier i skøn Humlebæk-harmoni. En snaps til hver en tid.

SNAPS MED HAVTORN
Lavet på nordiske bær med en historie så lang, at Kroen fremstår som en ungmø. Skål!

CHOKOLADEN – DEN SØDE

I 1700-tallet, da kroen fik sin kongelige bevilling, blev chokolade kun serveret for det finere borgerskab. Ikke i mundrette stykker, men som en varm drik og gerne til morgenmad. Den rette servering kunne volde kvaler i de knap så fine lag, der hverken havde kander eller kopper med hank.

Derfor håber vi, De vil nyde sødmen fra disse mundrette stykker chokolade. Skulle De blive fristet fra morgenstunden, lover vi Dem, at det bliver mellem os.