Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Hovedretter:


Oksemørbrad på egetræsplanke – Kroens kendte specialitet!
Serveres med Pommes Duchesse, grilltomat, champignon og frisk grønt. De vælger mellem vores hjemmelavede sauce Bearnaise – eller – hvis De hellere er til det lidt hottere – pebervarianten med en fyrig sauce Madagaskar, der vil noget.
Kr. 345,- 

Wienerschnitzel ”Salzburger Art”
Af kalveinderlår der paneres og steges i smør, med grønne ærter, brasede kartofler og skysauce. Tilbehøret kommer ved siden af – peberrod, kapers, citron og benfri sild
Kr. 285,-

Humlebæk Krogryde
Tilberedt med skært oksemørbrad, serveret med mos og råsyltede tyttebær.

Hel Smørstegt Rødspætte  (Obs! udenfor sæson kan det være anden fisk)
Serveret med nye kartofler, en fiskecitron og skøn persille-sauce
Kr. 295,-

Friterede rødspættefileter – en klassiker
Serveres med pommes frites, rørt remoulade og citron.
Kr. 189,- 

 

Kroens aktuelle 3-retters menu
Forret

Stegt Kammusling med Ærtecreme og Rogn.
Hovedret
Beuf af Oksefilet med bagte rodfrugter, dampet grønt, Pommes Anna og Rødvinssauce.
Dessert
Mousse-trio med sprød Tuile: Hvid chokolademousse, mørk chokolademousse og karamelmousse.

Kr. 425,- pr. kuvert