Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Nytårsmenu

Forret
Laksefarseret rødtungefilet med jomfruhummer og sprød fennikel, serveret på safrancreme. Hertil kroens velkendte hjemmebagte maltbrød.

Hovedret
Helstegt Dansk kalvemørbrad i festligt selskab med cremet kartoffeltimbale, ovnbagte rodfrugter, grøntsagssoufflé, pastinakchip og trøffelsauce.

Dessert
Gateau Marcel – forførende chokoladekage med mousse. Hertil forfriskende bærcoulis, Grand Marnier marinerede ananas og knasende karamelliserede nøddeflager.

Pris pr. kuvert 348,-

Tilvalg
2 stk. Canapéer til Dronningens nytårstale.
1 med carpaccio af elg, portobellomayo og tyttebær.
1 med vores hjemmegravad laks og pocheret vagtelæg, 48,- pr. kuvert.

Hjemmebagt kransekage, 38,- pr. kuvert.

Det er muligt at købe særligt udvalgte vine med til menuen.
Læs mere her >>

Som værtinde er det svært at sende menuen ud af huset, dog har jomfruhummeren & rødtungen, kalvemørbraden og chokoladen lovet mig, at de vil skabe et festfyrværkeri af smag. Selv på egen hånd.

Denne 3-retters nytårsmenu er nemlig sammensat af gode, gedigne råvarer, der er årets sidste aften værdige. Vi tilbereder retterne og pakker dem i praktisk emballage.

Nytårsaften følger De blot vores vedlagte vejledning … så vil De både kunne begejstre middagsselskabet og koncentrere Dem om værtsskabet. Det sidste får De dog ingen vejledning til. Dét kommer fra hjertet.

Godt nytår fra kroens folk!
Jane Krensler, Deres værtinde