Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Ledige stillinger

VIL DU VÆRE KOK PÅ GL. HUMLEBÆK KRO?

I Kroens køkken tilbereder vi maden fra bunden og sætter en ære i at servere traditionsrigt smørrebrød, klassiske kro-retter og 3-retters menuer, der smager af gode danske traditioner. Vi søger en dygtig kok med godt humør og et erfarent overblik i travle situationer.

VIL DU VÆRE EN DEL AF TJENER-TEAMET PÅ GL. HUMELBÆK KRO?
Vores gæster er vant til god og personlig service, og vi søger tjenere, der kan takle alle situationer med et smil, kender de klassiske dyder og har et godt overblik i en travl hverdag med mange gæster.


VI TILBYDER
På Kroen har vi et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor alle i teamet hjælper hinanden, så arbejdsdagen glider bedst muligt. Vi har en stærk á la carte og naturligvis en del selskaber, samt mange stamgæster og en veletableret take away. Hvis du kunne tænke dig en hverdag i stemningsfulde og historiske rammer, og vil være med til at holde den danske kro-kultur i hævd sammen med et team af gode kolleger, så skriv eller ring og hør mere om løn og arbejdstider.
Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil være en del af teamet på Gl. Humlebæk Kro.

Kontakt Jane Krensler på tlf/sms 20 93 93 99 eller email janekrensler@gmail.com

OM KROEN

Kroens nuværende ejer har drevet Gl. Humlebæk Kroi over 25 år,  siden 1996.
Den traditionsrige kro, som fik kongelig bevilling den 19. september 1740, er gennem årene blevet restaureret og indrettet, så den i dag fremstår som noget ganske særligt.
For 100 år siden kom gæsterne til Gl. Humlebæk Kro fra København og store dele af Nordsjælland. I dag kommer turister fra hele verden, for at sætte sig til bords i selskab med lokale stamgæster og få en oplevelse i historiske rammer.

Kroen har åben alle ugens dage til frokost- og aftenservering fra kl. 12.00 -21.00.

Vi har plads til 110 gæster fordelt i fire forskellige og unikt indrettede krostuer, samt 130 udendørspladser på terrassen.
Kroen ligger 10 minutters gang fra Humlebæk Station.